Websites

Vroegop-IT ontwikkeld websites die naadloos aansluiten op de behoefte en doelgroep van de betreffende onderneming. Dit kan in vele vormen zoals een bedrijfs informatie website, webshop of volledig web applicatie. U kunt bij ons terecht voor een totaal pakket van design, hosting, ontwikkeling tot content beheer.

Hoe gaan we te werk

Om samen tot de perfecte website te komen wordt er eerst gekeken naar alle wensen voor de website. Deze wensen worden omgezet naar een functioneel ontwerp en wireframes. Deze wireframes geven aan welke blokken, knoppen en andere visuele elementen er op de pagina’s staan.

Deze wireframes bespreken we samen waarna we verdergaan naar het grafische ontwerp. Eerst ontwikkelen we een ruwe versie van dit ontwerp en wordt dit samen besproken. Daarna kan dit ontwerp helemaal afgemaakt worden waarna het omgezet wordt naar code met een achterliggend beheer systeem.

Website beheren

Een website online zetten is een stap die eenmalig plaatsvindt maar de inhoud van die website moet bijgewerkt worden zodat de klanten nieuwe informatie te zien krijgen. Hierdoor blijven klanten tergkeren naar de website.

Om dit mogelijk te maken is wel zo fijn dat de website op een gebruiksvriendelijke wijze aangepast kan worden, door u of desgewenst door ons.

Dit maken wij mogelijk door achter elke website een beheer systeem te zetten. Met dit systeem kan de inhoudt op welke plek dan ook en op elke gewenst tijdstip aangepast worden.

Voordat alles opgeleverd wordt geven wij een korte cursus over hoe dit systeem werkt, leveren we documentatie en is het achteraf altijd mogelijk om extra uitleg te krijgen.

Website op verschillende apparaten

Tegenwoordig worden websites niet meer alleen via een computer bekeken en steeds meer via mobiele appraten die over het algemeen kleinere schermen hebben dan een computer of laptop.

Om klanten een goede eerst indruk te geven is het belangrijk dat wanneer zij uw web- site of applicatie vanuit de bank met een mobiel apparaat bekijken het geheel ook net zoals op een groot scherm goed getoond wordt.

Wij houden hier al vanaf de ontwerp fase rekening mee. Er wordt in het ontwerp aangegeven welke elementen hoe getoond worden en welke niet essentiële elementen eventueel wegblijven.

Diensten

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerp voor uw website die naadloos aansluit op uw doelgroep.

Websites

Informatieve websites voor uw bedrijf die de doelgroep aanspreekt.

Webapplicaties

Applicaties die via het internet te benaderen zijn ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsbrieven

Uw klanten benaderen met de laatste acties, nieuwtjes en ontwikkelen met een professioneel uiterlijk.

Desktop applicaties

Applicaties die op de computer geïnstalleerd kunnen worden ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Apps

Apps voor mobiele apparaten zoals Android en iOS die uit de app- en playstore geïnstalleerd kunnen worden.

Webshops

Uw winkel online voor het verkopen van goederen en diensten met een ontwerp die de klant aanspreekt.

Service

Alle diensten die komen kijken bij het ontwikkelen, beheren en online plaatsen van de door Vroegop-IT geleverde diensten.

Contact

Ons adres

Mimosastraat 28, 6002 TK Weert

Email ons

info@vroegop-it.nl

Bel ons

06 46 21 22 93

Laden
Uw bericht is verstuurd. Dank u wel!