Webwinkels

Altijd al een online winkel willen beginnen of is uw huidige online winkel aan vervanging toe? Dan bent u aan het juiste adres! Vroegop-IT ontwikkeld webwinkels die aansluiten op de behoefte van u en uw klant.

Ontwerp

Om samen tot de perfecte webwinkel te komen wordt er eerst gekeken naar alle wensen voor uw webwinkel. Deze wensen worden omgezet naar een functioneel ontwerp en wireframes. Deze wireframes geven aan welke blokken, knoppen en andere visuele elementen er op de pagina’s staan.

Deze wireframes en functioneel ontwerp bespreken we samen waarna we verdergaan naar het grafische ontwerp. Eerst ontwikkelen we een ruwe versie van dit ontwerp en wordt dit samen besproken. Daarna kan dit ontwerp helemaal afgemaakt worden waarna het omgezet worden naar de webwinkel uiterlijk.

Alle ontwerpen die wij realiseren zullen zowel op de computer, telefoon als tablet functioneren, daarmee maximaliseert u uw bereik.

Techniek

Omdat er al heel veel systemen voor webwinkels bestaan die uitstekend functioneren ontwikkelen wij zelf niet deze software. Wij richten een dergelijk pakket in met de wensen die u heeft en passen het gemaakte ontwerp toe. Daar waar nodig voegen wij functionele modules toe, indien die niet bestaan kunnen die ontwikkeld worden.

Door bestaande pakketten te gebruiken loopt u als bedrijf minder risico dat kwaadwillende de software misbruiken en bent u gegarandeerd van periodieke updates.

Beheer

Het beheer van de webwinkel en de backoffice zijn volledig in uw eigen beheer. Veranderd uw assortiment, prijzen, informatie of welke gegevens dan ook dan kunt u dit met de grootste gemak zelf aanpassen zonder onze tussenkomst.

Indien wenselijk kunnen wij mee kijken en helpen bij het beheren van de webwinkel. Dit doen wij echter pas nadat u daar specifiek om vraagt of in het contract heeft laten opnemen.

Onderhoud

Na het opleveren van de webwinkel is het raadzaam om het goed te onderhouden. Zo zal de software bijgewerkt moeten worden om onder andere:

  • kwaadwillende buiten te houden;
  • met nieuwe technologieën en trends mee te gaan;
  • ervoor te zorgen dat er geen grote investeringen nodig zijn voor nieuwe systemen of software.

Diensten

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerp voor uw website die naadloos aansluit op uw doelgroep.

Websites

Informatieve websites voor uw bedrijf die de doelgroep aanspreekt.

Webapplicaties

Applicaties die via het internet te benaderen zijn ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsbrieven

Uw klanten benaderen met de laatste acties, nieuwtjes en ontwikkelen met een professioneel uiterlijk.

Desktop applicaties

Applicaties die op de computer geïnstalleerd kunnen worden ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Apps

Apps voor mobiele apparaten zoals Android en iOS die uit de app- en playstore geïnstalleerd kunnen worden.

Webshops

Uw winkel online voor het verkopen van goederen en diensten met een ontwerp die de klant aanspreekt.

Service

Alle diensten die komen kijken bij het ontwikkelen, beheren en online plaatsen van de door Vroegop-IT geleverde diensten.

Contact

Ons adres

Mimosastraat 28, 6002 TK Weert

Email ons

info@vroegop-it.nl

Bel ons

06 46 21 22 93

Laden
Uw bericht is verstuurd. Dank u wel!