Webapplicaties

Vroegop-IT ontwikkeld naast informatieve websites ook webapplicaties die de bedrijfsprocessen ondersteunen of verbeteren. Deze vorm van applicaties is dankzij de gebruikte techniek overal en op elke locatie te gebruiken.

Online webapplicatie

De online webapplicaties die gerealiseerd worden, worden ontwikkeld op basis van de uw wensen.

Zo is het mogelijk om uw huidige papieren processen, processen die in diverse applicaties uitgevoerd worden of processen die momenteel niet volledig aansluiten op de bedrijfsprocessen samen te voegen en te stroomlijnen in een uniforme digitale omgeving.

Een aantal voorbeelden van webapplicaties zijn onder anderen: SaaS oplossing, CRM systemen, HRM systemen, verkoop/inkoop systemen, kassa systemen en elektronische leeromgevingen.

Webapplicatie op verschillende apparaten

Tegenwoordig worden webapplicaties niet meer alleen via een computer bekeken en steeds meer via mobiele appraten die over het algemeen kleinere schermen hebben dan een computer of laptop.

Om de webapplicatie overal goed te kunnen gebruiker is het belangrijk dat de applicatie bijvoorbeeld ook goed functioneert vanuit de bank met een mobiel en het geheel ook net zoals op een groot scherm goed getoond wordt.

Wij houden hier al vanaf de ontwerp fase rekening mee. Er wordt in het ontwerp aangegeven welke elementen hoe getoond worden en welke niet essentiële elementen of functionaliteiten eventueel wegblijven.

Hoe gaan we te werk

Om samen tot de perfecte website te komen wordt er eerst gekeken naar alle wensen voor de website. Deze wensen worden omgezet naar een functioneel ontwerp op basis van wireframes. Deze wireframes geven aan welke blokken, knoppen en andere visuele elementen er op de pagina’s staan.

Deze wireframes bespreken we samen waarna we verdergaan naar het grafische ontwerp. Eerst ontwikkelen we een ruwe versie van dit ontwerp en wordt dit samen besproken. Daarna kan dit ontwerp helemaal afgemaakt worden waarna het omgezet wordt naar code met een achterliggend beheer systeem.

Werkwijze

1. Kennismaking

De eerste stap is een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kopje koffie. Dit kan bij Vroegop-IT of bij u op locatie. U geeft tijdens dit gesprek aan wat u graag gerealiseerd wil hebben en aan welke voorwaarden het moet voldoen.

2. Overeenstemming

Tijdens de kennismaking zijn uw wensen op papier gezet. Dit wordt uitgewerkt in een document waarin staat wat de wensen zijn, waar de software aan moet voldoen en hoe het globaal uit moet zien. Dit document wordt samen met u doorgenomen en definitief aangepast waarna het ontwerp gemaakt kan worden.

3. Ontwerp

Er word een ontwerp gemaakt op basis van de overeenstemming. Afhankelijk van de gevraagde diensten wordt er een grafisch ontwerp gemaakt en/of een functioneel technisch ontwerp. In deze ontwerpen zijn alle details uiteengezet waar de software aan moet voldoen zodat u precies krijgt waar u om gevraagd heeft.

4. Realisatie

Wanneer het ontwerp door u correct bevonden is wordt de realisatie gestart. Deze realisatie gebeurt steeds in delen zodat het in een zo vroeg mogelijk stadium inzichtelijk is welke kant het op gaat en we eventueel samen tijdig kunnen bijsturen.

5. Oplevering

Dan is het grote moment aangebroken! De realisatie is afgerond en u kunt gebruik maken van de software, of dat nu de app. desktop of website/applicatie is. Tijdens de oplevering worden alle relevante zaken uitgelegd.

6. Nazorg

De oplevering betekend geen afscheid. Wanneer technieken veranderen, wensen veranderen, de doelgroep veranderd of welke reden dan ook moeten er aanpassingen in de software plaatsvinden. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of laten opnemen in de afspraken.

Diensten

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerp voor uw website die naadloos aansluit op uw doelgroep.

Websites

Informatieve websites voor uw bedrijf die de doelgroep aanspreekt.

Webapplicaties

Applicaties die via het internet te benaderen zijn ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsbrieven

Uw klanten benaderen met de laatste acties, nieuwtjes en ontwikkelen met een professioneel uiterlijk.

Desktop applicaties

Applicaties die op de computer geïnstalleerd kunnen worden ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Apps

Apps voor mobiele apparaten zoals Android en iOS die uit de app- en playstore geïnstalleerd kunnen worden.

Webshops

Uw winkel online voor het verkopen van goederen en diensten met een ontwerp die de klant aanspreekt.

Service

Alle diensten die komen kijken bij het ontwikkelen, beheren en online plaatsen van de door Vroegop-IT geleverde diensten.

Contact

Ons adres

Mimosastraat 28, 6002 TK Weert

Email ons

info@vroegop-it.nl

Bel ons

06 46 21 22 93

Laden
Uw bericht is verstuurd. Dank u wel!