Nieuwsbrieven

Altijd al uw klanten per e-mail op de hoogte willen houden met een nieuwsbrief, aanbiedingen of nieuwe producten? Dan heeft u de juiste partner gevonden. Wij ontwikkelen e-mail oplossingen op basis van het software pakket MailChimp. In deze software kunt u in groepen bijhouden wie welke e-mail moet ontvangen, hoe die e-mail eruit moet zien en na een concept e-mail deze versturen naar de klanten.

Professionaliseer uw communicatie

Door gebruik te maken van onze dienst professionaliseert u de communicatie met de klant. Geen losse lijsten meer bijhouden van e-mailadressen en geen klachten meer van klanten die van de e-mail lijst verwijderd willen worden of die vragen om toegevoegd te worden.

Met een professioneel uitziende e-mail die u vooraf kunt testen en op elk e-mail programma goed uitziet komt u voortaan goed over bij de klant.

Via het beheerportaal heeft u voortaan inzage in wie de mail ontvangt, welke emailadressen fout zijn of geweigerd worden zodat u de maillijst kan onderhouden.

Hoe gaan we te werk

Vroegop-IT ontwikkeld samen met de klant een e-mail layout en richt het systeem in. Integratie in andere systemen is mogelijk middels de beschikbare API, Vroegop-IT kan hierin ondersteunen.

De initiële e-mail lijst wordt ingegeven op basis van een Excel-sheet. Daarna leggen wij uit hoe dit systeem werkt zodat er voor u geen verassing meer zijn.

Wanneer het uiterlijk van de nieuwsbrief aangepast moet worden kunnen wij daarin ondersteunen of indien gewenst voor u aanpassen.

Diensten

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerp voor uw website die naadloos aansluit op uw doelgroep.

Websites

Informatieve websites voor uw bedrijf die de doelgroep aanspreekt.

Webapplicaties

Applicaties die via het internet te benaderen zijn ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsbrieven

Uw klanten benaderen met de laatste acties, nieuwtjes en ontwikkelen met een professioneel uiterlijk.

Desktop applicaties

Applicaties die op de computer geïnstalleerd kunnen worden ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Apps

Apps voor mobiele apparaten zoals Android en iOS die uit de app- en playstore geïnstalleerd kunnen worden.

Webshops

Uw winkel online voor het verkopen van goederen en diensten met een ontwerp die de klant aanspreekt.

Service

Alle diensten die komen kijken bij het ontwikkelen, beheren en online plaatsen van de door Vroegop-IT geleverde diensten.

Contact

Ons adres

Mimosastraat 28, 6002 TK Weert

Email ons

info@vroegop-it.nl

Bel ons

06 46 21 22 93

Laden
Uw bericht is verstuurd. Dank u wel!