Grafisch ontwerp

Wij maken websites met een ontwerp dat wij specifiek voor uw bedrijf ontwikkelen. Hierdoor sluit het ontwerp naadloos bij uw bedrijf aan. Voordat we beginnen met het ontwerp bespreken we samen met de klant hoe het eruit moet komen te zien en bekijken we wat zowel nu als in de toekomst de wensen zijn.

Representatie

Met uw eigen grafisch ontwerp onderscheid u zich van concurrenten en laat u een goede eerste indruk achter bij de klanten. Een grafisch ontwerp van een website, kaartje of briefpapier is het gezicht van uw onderneming. Hierdoor is het ontwerp van onschatbare waarde. Het is een belangrijk middel om de sfeer van uw bedrijf of producten neer te zetten en nieuwe klanten te binden.

Het ontwerp dat voor u ontwikkeld wordt maken wij volledig op maat. Het is ook mogelijk om daarbij gebruik te maken van een ontwerp dat u al gebruikt.

Tijdens het ontwerpen houden wij uiteraard rekening met uw wensen, de huidige stijl en de doelgroep waar u zich op focust of op gaat focussen.

Website op verschillende apparaten

Tegenwoordig worden websites niet meer alleen via een computer bekeken en steeds meer via mobiele appraten die over het algemeen kleinere schermen hebben dan een computer of laptop.

Om klanten een goede eerst indruk te geven is het belangrijk dat wanneer zij uw web- site of applicatie vanuit de bank met een mobiel apparaat bekijken het geheel ook net zoals op een groot scherm goed getoond wordt.

Wij houden hier al vanaf de ontwerp fase rekening mee. Er wordt in het ontwerp aangegeven welke elementen hoe getoond worden en welke niet essentiële elementen eventueel wegblijven.

Hoe gaan we te werk

Om samen tot de perfecte website te komen wordt er eerst gekeken naar alle wensen voor de website. Deze wensen worden omgezet naar een functioneel ontwerp en wireframes. Deze wireframes geven aan welke blokken, knoppen en andere visuele elementen er op de pagina’s staan.

Deze wireframes bespreken we samen waarna we verdergaan naar het grafische ontwerp. Eerst ontwikkelen we een ruwe versie van dit ontwerp en wordt dit samen besproken. Daarna kan dit ontwerp helemaal afgemaakt worden waarna het omgezet wordt naar code met een achterliggend beheer systeem.

Bestaand ontwerp behouden

Indien een bestaand ontwerp al aanwezig is en u deze wil behouden bieden we ook de mogelijkheid om deze naar de nieuwe web- site of applicatie over te nemen. Ook specifieke onderdelen zoals een logo, kleurstijl of indeling kunnen overgenomen worden in het nieuwe ontwerp.

Indien u liever door een andere partij het ontwerp laat maken maar de technische realisatie aan ons wil overlaten is dat geen enkel probleem. Wel is het dan raadzaam om eerst ons met de andere partij afspraken te laten maken zodat dubbele werkzaamheden en daarmee onnodige kosten voorkomen kunnen worden.

Diensten

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerp voor uw website die naadloos aansluit op uw doelgroep.

Websites

Informatieve websites voor uw bedrijf die de doelgroep aanspreekt.

Webapplicaties

Applicaties die via het internet te benaderen zijn ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsbrieven

Uw klanten benaderen met de laatste acties, nieuwtjes en ontwikkelen met een professioneel uiterlijk.

Desktop applicaties

Applicaties die op de computer geïnstalleerd kunnen worden ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Apps

Apps voor mobiele apparaten zoals Android en iOS die uit de app- en playstore geïnstalleerd kunnen worden.

Webshops

Uw winkel online voor het verkopen van goederen en diensten met een ontwerp die de klant aanspreekt.

Service

Alle diensten die komen kijken bij het ontwikkelen, beheren en online plaatsen van de door Vroegop-IT geleverde diensten.

Contact

Ons adres

Mimosastraat 28, 6002 TK Weert

Email ons

info@vroegop-it.nl

Bel ons

06 46 21 22 93

Laden
Uw bericht is verstuurd. Dank u wel!