Desktop applicaties

Maatwerk software voor uw organisatie is soms noodzakelijk omdat de standaard software pakketten niet de gewenste oplossing bieden, te complex zijn of onvoldoende aansluiten op de bedrijfsprocessen.

Maatwerk desktop software

Geen organisatie is exact hetzelfde en daardoor kunnen standaard softwarepakketten niet helemaal aansluiten op uw organisatie.

Door gebruik te maken van maatwerk desktop applicaties kunnen voortaan alle bestaande bedrijfsprocessen tot in elk detail ondersteund worden.

De software wordt ontwikkeld op basis van technieken die zichzelf in de loop van de jaren bewezen hebben als zijnde robuust, schaalbaar, onderhoudbaar en goede performance bieden.

Desktop- of toch een webapplicatie

Zowel een desktop- en webapplicatie kunnen de bedrijfsprocessen tot in elk detail ondersteunen.

Maar waarom zou je dan toch kiezen voor een desktop applicatie? Onderstaande hebben we een aantal kernpunten beknopt opgeschreven waarom een desktop applicatie soms beter van toepassing is:

  • Een rechtstreekse koppeling met systeemonderdelen.
  • Geen afhankelijkheid van internet.
  • Geen vertraging van inladen/renderen van website pagina’s.
  • Snelheid van interne resources.
  • Veiligheid. Als je de applicatie niet extern kan openen kan er ook niemand bij om het te misbruiken.

Voordelen van maatwerk software

Vroegop-IT bouwt maatwerk software voor websites maar ook voor desktop omgevingen zoals MacOS en Windows. Dit heeft voordelen voor uw organisatie.

  • U vereenvoudigt het bedrijfsproces
  • Uw organisatie onderscheidt zich van andere organisaties
  • Zit niet vast aan de limitatie van een standaard pakket
  • Fatsoenlijke ondersteuning bij problemen en vragen

Hoe wij maatwerk ontwikkelen

Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen op basis van “proven technologie”. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de software gedurende lange tijd stabiel blijft werken.

Voordat we aan de slag gaan kijkt Vroegop-IT eerst met de klant mee wat de wensen zijn en werkt dit uit in een functioneel ontwerp. Zodra de klant dit functionele ontwerp akkoord bevind wordt er gestart met de ontwikkeling op het platform dat uitgekozen is. Per onderdeel wordt er overlegd of het naar wens is en zo niet bijgeschaafd tot het wel naar wens is.

Wanneer de software klaar is word er uitleg gegeven hoe de software werkt.

Werkwijze

1. Kennismaking

De eerste stap is een vrijblijvende kennismaking onder het genot van een kopje koffie. Dit kan bij Vroegop-IT of bij u op locatie. U geeft tijdens dit gesprek aan wat u graag gerealiseerd wil hebben en aan welke voorwaarden het moet voldoen.

2. Overeenstemming

Tijdens de kennismaking zijn uw wensen op papier gezet. Dit wordt uitgewerkt in een document waarin staat wat de wensen zijn, waar de software aan moet voldoen en hoe het globaal uit moet zien. Dit document wordt samen met u doorgenomen en definitief aangepast waarna het ontwerp gemaakt kan worden.

3. Ontwerp

Er word een ontwerp gemaakt op basis van de overeenstemming. Afhankelijk van de gevraagde diensten wordt er een grafisch ontwerp gemaakt en/of een functioneel technisch ontwerp. In deze ontwerpen zijn alle details uiteengezet waar de software aan moet voldoen zodat u precies krijgt waar u om gevraagd heeft.

4. Realisatie

Wanneer het ontwerp door u correct bevonden is wordt de realisatie gestart. Deze realisatie gebeurt steeds in delen zodat het in een zo vroeg mogelijk stadium inzichtelijk is welke kant het op gaat en we eventueel samen tijdig kunnen bijsturen.

5. Oplevering

Dan is het grote moment aangebroken! De realisatie is afgerond en u kunt gebruik maken van de software, of dat nu de app. desktop of website/applicatie is. Tijdens de oplevering worden alle relevante zaken uitgelegd.

6. Nazorg

De oplevering betekend geen afscheid. Wanneer technieken veranderen, wensen veranderen, de doelgroep veranderd of welke reden dan ook moeten er aanpassingen in de software plaatsvinden. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of laten opnemen in de afspraken.

Diensten

Grafisch ontwerp

Een grafisch ontwerp voor uw website die naadloos aansluit op uw doelgroep.

Websites

Informatieve websites voor uw bedrijf die de doelgroep aanspreekt.

Webapplicaties

Applicaties die via het internet te benaderen zijn ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsbrieven

Uw klanten benaderen met de laatste acties, nieuwtjes en ontwikkelen met een professioneel uiterlijk.

Desktop applicaties

Applicaties die op de computer geïnstalleerd kunnen worden ter ondersteuning van uw bedrijfsactiviteiten.

Apps

Apps voor mobiele apparaten zoals Android en iOS die uit de app- en playstore geïnstalleerd kunnen worden.

Webshops

Uw winkel online voor het verkopen van goederen en diensten met een ontwerp die de klant aanspreekt.

Service

Alle diensten die komen kijken bij het ontwikkelen, beheren en online plaatsen van de door Vroegop-IT geleverde diensten.

Contact

Ons adres

Mimosastraat 28, 6002 TK Weert

Email ons

info@vroegop-it.nl

Bel ons

06 46 21 22 93

Laden
Uw bericht is verstuurd. Dank u wel!